ÖNEMLİ DUYURU

Son günlerde Vakfımızla ilgisi olmayan bazı kişilerce burs hakkı kazanıldığı bilgisi ile aramalar yapıldığı, mesajlar gönderildiği tespit edilmiştir. Vakfımızca bursiyelerimize yalnızca info@ategvakfi.org.tr kanal(lar)ı ile ulaşılmakta olup bunun haricindeki kanallardan ulaşarak burs verileceği bahanesi ile para, banka hesap, kod vb. bilgiler talep edenlere itibar etmeyiniz. Önemle ve saygılarımızla duyurulur.

Son günlerde Vakfımızla ilgisi olmayan bazı kişilerce burs hakkı kazanıldığı bilgisi ile aramalar yapıldığı, mesajlar gönderildiği tespit edilmiştir. Vakfımızca bursiyelerimize yalnızca  info@ategvakfi.org.tr kanal(lar)ı ile ulaşılmakta olup bunun haricindeki kanallardan ulaşarak burs verileceği bahanesi ile para, banka hesap, kod vb. bilgiler talep edenlere itibar etmeyiniz.

Önemle ve saygılarımızla duyurulur.