ATEG VAKFI 2022-2023 BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Vakfımız 2022-2023 Akademik Yılı için burs başvurularını almaya başlamıştır. 26 Eylül 2022 tarihine kadar gerekli evraklar ile burs başvurusunda bulunabilirsiniz. Burs başvuruları web sayfamızda yer alan online başvuru linkinden yapılmaktadır.

BURS BAŞVURUSU İÇİNGEREKLİ OLAN BELGELER

1. Yükseköğrenime yeni kayıt yaptıranlar; LYS, YGS, DGS, ve YKS Sonuç Belgelerinin örneği;

Ara sınıflarda öğrenim görenler; Öğrenim süresince aldıkları dersleri, notları, genel not ortalamasını gösteren, öğretim kurumundan onaylı not dökümü belgesi (transkript)

1. Nüfus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aile fertlerinin gösterildiği belge),
  2. Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  4. Yüksek Öğretim kurumundan alınmış öğrenci belgesi,
  5.  https://www.turkiye.gov.tr internet adresinden alınabilecek "Adli Sicil Kaydı" dökümü,
  6. Ailenin mali durumunu gösteren onaylı belgeler (Maaş bordrosu, serbest çalışanlar için gelir vergisi beyannamesinin fotokopisi, emekliler için aylık maaşı gösterir belge, geliri olmayan anne ve baba için Sosyal Güvenlik Kurumundan anne ve baba adına kayıt olmadığına dair belge (ilgili kurum veya e-devlet internet sitesinden alınabilir.)
  7. IBAN no

Burslara ilişkin sonuçlar Ekim ayı içerisinde açıklanacaktır.