ATEG VAKFI ÖĞRENCİ BURSLARI

COVID 19 virüsünün tüm dünyada herkesin sağlığını ve hayat şartlarını tehdit ettiği zor günlerden geçmekteyiz. Bu süreçte, ülkemizde üniversitelerin kapanması tüm öğrencilerin eğitim hayatlarının da ertelenmesine neden olmuştur. ATEG Vakfı olarak 2019-2020 akademik döneminin sonuna kadar öğrencilerimizin eğitimlerine devam edebilmesi için desteklerimize ve burs yardımlarımıza devam edeceğiz. Ülke olarak en kısa zamanda bu önemli sorunu aşmış olmayı ümit ediyoruz. Herkese sağlıklı günler dileriz.

Ülke olarak en kısa zamanda bu önemli sorunu aşmış olmayı ümit ediyoruz.

Herkese sağlıklı günler dileriz.